Nyhedsbrev februar 2017

Februar Nyhedsbrev 2017 Foreningen finnebørn i Danmark

Kære Medlem

Så er vi inde i februar og det er en måned, som rummer to kulturelle festdage i Finland; nemlig Runebergdagen og Kalevaladagen. Læs om dagene på side 6-11 i nyhedsbrevet og ikke mindst om Runebergtærten, den skønne, lille kage, som man spiser i Finland på Runebergdagen den 5. februar. Vi bringer opskriften på side 6.

Der sker rigtig mange ting i Danmark i forbindelse med, at Finland fejrer 100 år.

Kalenderen her i nyhedsbrevet er opdateret med begivenheder i nærmeste fremtid.

 

Østmøde 25. marts

Som vi skrev i det foregående nyhedsbrev, er der Østmøde i Hedehusene den 25. marts – denne gang er det Katja Wass med familie, der har taget over efter Esteri og der er udsigt til en skøn dag med god mad og foredrag ved Tapio Juhl. Hvis du ikke har meldt dig, kan du nå det frem til den 11. marts. Du er meget velkommen.

 

Årsmøde 5.-7. maj med generalforsamling

Med dette brev indkalder vi til årsmøde den 5.-7. maj og generalforsamling 2017 den 6. maj kl. 13.30. Begge dele bliver afholdt på Fjeldsted Skov Kro på Fyn. Se invitationerne på side 13 og 17.

 

Nyhedsbreve fra foreningen

Bestyrelsen har besluttet at skære ned på antallet af nyhedsbreve, så vi sender seks breve om året. På den måde sparer vi dels porto og dels frisætter vi ressourcer til at arbejde på en modernisering af foreningens hjemmeside, som trænger til en ordentlig overhaling.

Vi har samtidig bestemt, at kun 1. generation har valget med at få nyheder per post. 2. og 3. generation skal sende en mail til Trine Daimi, e-mail: trine@trinedaimi.dk, så de kan blive skrevet på mailinglisten. Det er der heldigvis allerede mange, der har gjort.

Det er dejligt, at flere og flere også fra 1. generation vælger at modtage nyhedsbrevene elektronisk. Lige nu sender vi e-mails til 29 medlemmer og listen vokser hele tiden. Har du fået nyhedsbrevet her med posten, vil du lægge mærke til, at det er trykt i sort/hvid. Det gør vi, fordi det er voldsomt meget billigere. Vi du gerne gå over til farver, så kan du vælge at modtage nyhederne elektronisk.

 

Sådan bliver du tilmeldt nyheder per e-mail: Send en mail til Trine Daimi Kalliomäki på adressen: trine@trinedaimi.dk. Skriv dit navn og adresse i mailen, så jeg kan tilføje dig til mailinglisten.

 

 

»1. generation-medlemmer, der ønsker fortsat at modtage nyhedsbrevet i en kuvert sendt med posten, skal ikke foretage sig noget. Vi sender brevet som sædvanlig.«

Venlig hilsen

 

Trine Daimi Kalliomäki

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.